Кубок Львова-2015. Інформаційне повідомлення

Львівська міська федерація спортивного туризму

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
для учасників відкритого Кубку м. Львова
зі спортивного гірського туризму

 

Мета цього повідомлення – інформувати спортсменів, які планують взяти участь у відкритому Кубку м. Львова зі спортивного гірського туризму, про окремі уточнення.

1. Іменна заявка на участь у змаганнях відповідно до вимог Міністерства молоді та спорту України повинна бути встановленої форми і завірена:

– підписом керівника і печаткою відряджуючої організації.

– підписом лікаря із зазначенням загальної кількості допущених до виступів учасників, завіреним печаткою лікарсько-фізкультурного диспансеру (ЛФД), або медичного закладу.

Медичний допуск кожного учасника (основного складу й запасних) так само повинен бути підтверджений підписом лікаря, завіреним печаткою ЛФД, або медичного закладу.

2. Страховий поліс від нещасних випадків повинен бути дійсним на час участі в змаганнях і час перебування в дорозі. Умови договору страхування повинні передбачати участь у спортивних змаганнях.

3. Місце проведення змагань—Чатові скелі

4. Програма змагань.

Змагання особисті серед чоловіків та жінок проводяться з роздільним заліком і підведенням загальних результатів у двох вікових групах на дистанції ІІІ класу на скельному рельєфі по двох видах програми: – “Гірські перешкоди” та “Рятувальні технічні прийоми”.

5. Регламент змагань – відповідно до Положення.

6. Під час проходження мандатної комісії команди в обов’язковому порядку здають у ГСК:

6.1. Стартовий внесок – у розмірі 15.00 грн. з одного учасника.

6.2. Екологічний внесок у розмірі 20 грн., який повертається учаснику перед від’їздом у повному обсязі при відсутності претензій до чистоти місця проживання з боку комендантської служби.

7. Протести приймаються під заставу в розмірі стартового внеску команди (п. 6.1).

 

Контактний телефон головного судді змагань–063-683-92-20 – Коваль Назар.

                                   ОРГКОМІТЕТ