2020 Львів. Кубок України зі спортивного гірського туризму. Інформаційний лист

Міністерство культури, молоді та спорту України
Федерація спортивного туризму України
Управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації
Львівська обласна федерація спортивного туризму

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

для учасників і суддів Кубку України зі спортивного гірського туризму на штучному рельєфі

 

Відповідно до Єдиного Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2020 рік, затвердженого наказом МКМСУ від 27.12.2019 року за  №6171, Кубок проводиться з 20 по 22 березня на скеледромі «Бухта» (м. Львів).

1. Змагання проводяться у відповідності з чинними:
а) Правилами змагань зі спортивного туризму (розд. 1 і 3, пп. 3.1 ÷ 3.12 і 3.15) (далі – Правила);
б) «Методичними роз’ясненнями щодо суддівства змагань зі спортивного гірського туризму» (2-я редакція), затвердженими Виконкомом ФСТУ 24.11.2012 року (далі – Методроз’яснення або МР);
в) «Регламентом проведення Кубку України зі спортивного туризму  – гірський туризм (на штучному рельєфі)», затвердженим МКМСУ 24.01.2020 за № 77/17.3/20;
г) умовами проведення змагань з видів «Рятувальні технічні прийоми»  та «Гірські перешкоди» (далі – «Умови» виду);
д) загальними умовами (далі – «Загальні умови») з Додатками 1 ÷ 4.

2. Програма змагань – відповідно до п. 6. Регламенту.

3. Під час проходження мандатної комісії команди здають в ГСК стартовий внесок – в розмірі 20 грн. з одного учасника змагань.

4. Судді повинні бути застраховані на період проведення змагань (з 20 по 22 березня) та екіпіровані для роботи на дистанціях (мати каску, ІСС, самостраховки, спускові пристрої та не менше 2-х карабінів).

5. Всі учасники змагань на період їх проведення (з 20 по 22 березня ц.р.) відповідно до Регламенту повинні бути застраховані від нещасного випадку, договір страхування повинен передбачати участь у спортивних змаганнях.

6. Протести від команд приймаються під заставу в розмірі 200 грн.

7. Інші умови участі в змаганнях – відповідно до Регламенту.

8. Додаткова інформація:

8.1. Змагання проводяться на скеледромі «Бухта» за адресою: вул. Сяйво, 12 (територія колишнього Львівського керамічного заводу, дорога від прохідної заводу буде промаркована). Доїхати можна маршрутками № 11, 13, 18, 20, 23, 34, 43, 131. Схема на сайті http://bukhta.com.ua

Від центрального залізничного вокзалу м. Львова до вул. Сяйво можна дістатись автобусом №16, їхати до мосту на Левандівку  (4-та зупинка) дали направо через міст до бувшого керамічного заводу, з приміського вокзалу (зупинка навпроти «Скрині») маршрутками №№ 20, 34, 43 або тролейбусом №12 до першої зупинки після мосту (4-та зупинка від «Скрині») далі по ходу транспорту до Керамічного заводу.

8.2.  Для перебування в спортивному залі кожен учасник повинен мати змінне взуття.

Бажано мати з собою ліхтарик.

Під час змагань учасники забезпечуються гарячим чаєм.

9. Інші умови участі в змаганнях – відповідно до Регламенту.

10. Додаткова інформація:

10.1. Для учасників команд з інших міст за попередньою домовленістю 22 березня після нагородження може бути організоване безкоштовне відвідання вистави театру  ім. М. Заньковецької  та екскурсія по Львову.

10.2. Учасники змагань за попередньою домовленістю можуть розміщуватись безкоштовно в класах ТКЦ «Княжий», або забезпечити себе житлом самостійно. Харчування  команди організовують самостійно.  При розміщенні в ТКЦ «Княжий» самостійне приготування їжі не дозволяється, але можна замовити харчування (сніданок, вечеря), вартістю близько 130 грн. (60 +70) в їдальні ТКЦ «Княжий».

Умови змагань та інша інформація будуть розміщені на сайті https://www.mountain.net.ua

Контактні телефони з організаційних питань: 050-371-46-84 – Хархаліс Оксана Степанівна, e-mail  tryte@ukr.net

ОРГКОМІТЕТ